4.jpg

SPARRINGSPARTNER FRA A TIL Z

Spar tid og penge. Vi rådgiver jer til det bedste valg med høj kvalitet

Offsettryk, digitaltryk, papir- og materialevalg, farvevalg, efterbehandling, holdbarhed m.m. Der er mange valg der skal tages for at få en flot tryksag, og ofte er god rådgivning baggrunden for, at der ikke sker misforståelser undervejs i processen.

Træf de rigtige valg – uden at tænke på, hvilken trykmetode der er brugt. Vi leverer altid den bedste kvalitet. Bruger I os som sparringspartner, kan vi vurdere jeres behov og sammen finde den rigtige produktionsmetode, som giver den flotteste tryksag inden for de økonomiske rammer der er aftalt.

  • Rådgivning
  • Design
  • Klargøring
  • Tryk
  • Efterbehandling
  • Levering

3 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE KVALITET

Personlig rådgivning
med mange muligheder

Hvilken papirkvalitet skal vi vælge? Skal sagen trykkes digitalt, eller skal den trykkes i offset? Hvilket format skal vi vælge? Hvordan får vi lavet en rund eller en trekantet brochure?

Hillerød Grafisk sørger vi for, at vi sammen træffer det rigtige valg, så I opnår den bedste kvalitet og undgår at tryksagen bliver dyrere end aftalt. Ring til os tidligt i processen, så kan vi rådgive bedst muligt.

Et fleksibelt trykkeri

Firefarve trykmaskiner med lakværk, digitaltryk og storformatprint m.m. Vi kan tilpasse os jeres behov – også når det skal gå stærkt.

Vi ved, at mange står med deres tryksag i sidste øjeblik. Netop her er vi fleksible, fordi vi ofte kan finde en løsning, der gør vi kommer i mål til tiden.

Grib telefonen og ring! Vi er altid klar til at hjælpe.

Høj tryk- og printkvalitet

Det er dyrt, ærgerligt og tidskrævende at begå fejl. Inden vi går i gang med din tryksag, tjekker vi altid filen for at sikre os, at den er trykklar. Opdager vi en fejl, får I straks besked.

Alle sager ses efter, inden hele oplaget trykkes. Det godkendte trykark gemmes sammen med sagen til et eventuelt senere genoptryk. Alle filer gemmes i op til tre år.

Kontakt os

Hillerød Grafisk ApS 
Huginsvej 6E
3400 Hillerød

CVR 15 82 50 30

adm@hillerodgrafisk.dk
+ (45) 4826 0249

  

 

Følg os