4.jpg

VIS OMTANKE PÅ TRYK

Få mærket jeres tryksag. Synliggør at I tager medansvar for miljøet

Mange virksomheder og offentlige institutioner vælger eller er pålagt at tænke miljøbevidst – også når de laver tryksager. Hillerød Grafisk har styr på miljøet.

Hillerød Grafisk er certificeret efter den internationale ISO 14001 standard og er Svanemærke certificeret.
Vi har også licens til at bruge Svanemærket og FSC®-mærket (FSC®-C109833) på dine tryksager.

Ring og hør mere.

Det koster ikke ekstra at miljømærke jeres tryksager. På den måde kan I synliggøre over for jeres kunder, at I også tager medansvar for miljøet.

  • ISO 14001
  • FSC®-mærket
  • Det nordiske Svanemærke

3 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE KVALITET

Personlig rådgivning
med mange muligheder

Hvilken papirkvalitet skal vi vælge? Skal sagen trykkes digitalt, eller skal den trykkes i offset? Hvilket format skal vi vælge? Hvordan får vi lavet en rund eller en trekantet brochure?

Hillerød Grafisk sørger vi for, at vi sammen træffer det rigtige valg, så I opnår den bedste kvalitet og undgår at tryksagen bliver dyrere end aftalt. Ring til os tidligt i processen, så kan vi rådgive bedst muligt.

Et fleksibelt trykkeri

Firefarve trykmaskiner med lakværk, digitaltryk og storformatprint m.m. Vi kan tilpasse os jeres behov – også når det skal gå stærkt.

Vi ved, at mange står med deres tryksag i sidste øjeblik. Netop her er vi fleksible, fordi vi ofte kan finde en løsning, der gør vi kommer i mål til tiden.

Grib telefonen og ring! Vi er altid klar til at hjælpe.

Høj tryk- og printkvalitet

Det er dyrt, ærgerligt og tidskrævende at begå fejl. Inden vi går i gang med din tryksag, tjekker vi altid filen for at sikre os, at den er trykklar. Opdager vi en fejl, får I straks besked.

Alle sager ses efter, inden hele oplaget trykkes. Det godkendte trykark gemmes sammen med sagen til et eventuelt senere genoptryk. Alle filer gemmes i op til tre år.

Kontakt os

Hillerød Grafisk ApS 
Huginsvej 6E
3400 Hillerød

CVR 15 82 50 30

adm@hillerodgrafisk.dk
+ (45) 4826 0249

  

 

Følg os